H&Ms höstkatalog

Precis bläddrat igenom H&Ms höstkatalog, och jag är inte jätte köpsugen... fast det är klart, svårt att tänka sig i halsduk och polotröjer just nu när det är 25 grader.  Trevligt var att byxa och väst verkar funka i höst oxå. Många +++ för att H&M har halvstort BiB utbud i år, jag är positivt överraskad.

Det blev lite handlat iaf, två koftor och ett par pyamasbyxor som bara såg för mysiga ut. Det blir säker mer under hösten, men jag väntar lite...


Besök hos morfar

Ikväll var jag och hälsade på min morfar. Han är ganska gammar (86 år) och lite skruttig, typ sådär man får vara i den åldern. För inte så längesedan blev han flyttad till ett ålderboende, och han verkar trivas. Förutom att han hade ett ganska litet rum, var det ett riktigt mysigt ställe. Ett gammalt sjukhus, men med stil. Den balkongen dem hade hade jag kunnat ge mycket för!!


en titt åt vänster


en titt åt höger


blommer överallt som verkade trivas



Tävling

Jag har länge fått höra från Sandra att jag borde börja scrappa. Och när jag ser vad dem gör blir man lite sugen. Själv är jag mer för att göra små julkort och grejer som ser budget ut om man jämför med andra. Men Sandras syster Linda är superduktig på att scrappa, och hon har lovat ha kurs för mig någon dag.

Nu har hon dock utlyst en tävling, så jag får börja utan hennes hjälp (tar Sandra istället). Så på lördag ska jag troligtvis hem till Sandra och skapa alster :) Iaf, missa inte Lindas tävling... du hittar den HÄR!!

Från Lindas sida:


"Scrappa på titeln "100% sommar" (kanske sommar-plåga, sommar-längtan, sommar-minnen...) samt att du använder dig av något annat än ett foto i din LO. Kanske ett vykort, ett recept eller en karta...

Lägg upp ditt bidrag i din egen blogg och länka hit . Lämna också en kommentar med en länk till din blogg här i inlägget.(Om du inte har en egen blogg så maila ditt bidrag (max 500x500pixlar) till [email protected] och skriv en kommentar till detta inlägg.)Vinnaren, som utses genom lottning, får ett presentkort hos JP Hobby på 150kr. Du har till den 31 juli på dig att lämna in ditt bidrag. Vinnaren presenteras i bloggen en vecka senare."



Så sätt nu igång och ge linda massor av bidrag att lotta mellan :)

Det är varmt idag!

Jag gillar värmen, men när det blir 30 grader är det i varmaste laget för min del. Jag har inte ork att göra särskilt mycket. Har precis kommit hem, och ska nu kasta mig iväg till bussen som går strax. Ska nämligen till Lund och hälsa på min morfar.  Passar på att få in lite blogg tid samtidigt som jag äter en banan och dricker lite vatten.

Har shoppat lite igår och idag, men visar bilder senare! + länk till en trevlig tävling för er som är pyssliga!

Höres!

Inte mycket idag heller

Mitt jobb är riktigt dött just nu.. Tradigt att sitta inne när det är så fint väder ute... Får nog ta lite långlunch istället :)

Mysig helg

Jag har haft en riktigt trevlig helg. Det har varit mycket familj, men ibland är det precis vad man behöver.

I lördags var vi i Mala och hälsade på släkten. Truls ena kusin har köpt deras farmor och farfars gamla hus och totalrenoverat det. Det har verkligen blivit så snyggt. Är ni sugna på bilder finns det HÄR. Det var också hos dem vi var på bröllop förra sommaren, så nu ville dem bjuda upp och visa hur dem fått det. I bröllopspresent önskade dem sig en fruktträdgård, så alla köpte olika saker (jag minns bara inte vad vi köpte) och nu hade den kommit på plats. Supper snyggt och lagom stort. Riktigt läckert var att dem fått ett hasselnötsträd! Ska se om jag får tag i bilder, jag fotade inget utan truls föräldrar skötte det.

När vi kom hem på kvällen var vi lite småhungriga, men inte matlagninssugna. Så vi gick och åt tapas på vårt nya hak :) på davidshall. Dem hade roligt nog bytt tapas menyn sedan vi var där sist (i april), men precis som förra gången var det svårt att välja för allt lät så gott! Är ni sugna en dag måste jag rekomendera stället!


Man kan knappt tro att klockan är 9 på kvällen!

På söndagsförmiddagen ringde Truls bror och mamma som var på väg in till Malmö för en shoppingrunda, och undrade om vi ville följa med. Det blev besök på Entre och IKEA. Jag fick shoppat lite sommar dekorationen till köket (läs grytlappar och handdukar).


Hur gulliga som helst, nu ska vi bara måla kaklet så det inte ser så hemskt ut bakom :)

På IKEA blev det bara blommor, lite till balkongen och lite till krukan i sovrummet som behövde lite påfyllning efter jag tröttnat på blomman som var där (och klipt av en massa). Det blev såhär istället:



I veckan får jag nog plantera sötnosarna till balkongen så dem inte dör.



Inte nog med massa shopping, söndagskvällen svlutade hos mina föräldrar som bjöd på middags rester. Super smarrig Sommarkyckling och jordgubbar till efterrätt. En riktigt härlig helg tycker jag :)

Malmö från sin bästa sida

Jag älskar detta vädret, jag blir på så himmla bra humör och det verkar alla andra oxå bli. Vädret bidrar till ett underbart uteliv i Malmö. Restaurangerna fylls av folk som vill gazza i solen, och folk verkar allmänt vilja umgås.

Eftersom det var så fint väder ikväll, och Simon bangade yogan, så bestämde vi oss för att cykla ner till ribban och gå en runda. På väg dit insåg vi att det var ganska långt att cykla :) men vi fortsatte, och sen istället för att gå cyklade vi vidare. Det blev en cykeltur på ca 1 och 1/2 timma. Riktigt härligt, men lite för mycket småkryp i luften tidvis. Jag hade tyvärr glömt min kamera hemma, men fotade lite med iPhonen.

Lägger in bilder senare (typ imorgon då)


utsikt in mot stan



Salsa kurs på ribban

Faskien vad jag är inne!

Jag är så jäkla modemedveten att jag inte fattar det ibland :)

Massor av blonda kändisar går just nu över till brunt hår, precis som jag gjorde i höstas... Dem bara härmas!! Frågan är bara vad mitt nästa modedrag ska bli *smile*

Vad tycker ni, kläder dem bättre i ljust? Eller är det bara en vanesak?


Jobb!

Min blogg blir ju lite när jag har tid. Eftersom man jobbar har man bara inte tid vissa dagar, och andra (som idag) hinner man lägga upp massor med inlägg som man har velat. Iaf så tog jag nån bilder i fredags när vi meckade ihop datorsalarna. Jocke och Anneli var jätte flitiga och gjorde mitt jobb sååå mycket lättare och trevligare.

Jocke kopplar in datorer :)

Nytt bagelställe

Efter dem bytte ägare på Heavens (inne på hansa gallerian.. ni vet utan för veromoda typ), vilket var mit favorit ställe att äta bagels på i malmö, blev det riktigt kasst. Man bytte bagels mot annat bröd och påläggen var inte lika fräscha längre. Jag blev riktigt besviken sista gången vi åt där.

Men nu har jag hittat ett nytt ställe (tack vare Sandra) ! Inne på Hansa, längst ner (vid leksaksaffären), finns Normans deli. Där kan man köpa massa olika bagels, och dem är super goda. 58:- för en kyckling/bacon då en halv egentligen hade räckt... och det bästa... dem säljer halva!!


Är han så känd??

Hört på vägverket förra veckan:

Det är riktigt synd att Michael Jackson dog, har ju blivit ganska stora nyheter om det. Jag menar det är ju nästan lika stort som om E-Type skulle dött...

Varmt!

Det är på tok för varmt för att lägga sig... så jag städar mitt skrivbord istället. Man kanske borde försöka sova snart endå?? Är era hem lika varma på sommaren så ni inte heller kan sova??

Välkomen till blåsten!

Det har ju varit underbart väder de senaste dagarna. Ja, jag vet att det egentligen bara var i onsdags man kunde ligga och steka. Men eftersom det inte är min grej så har jag gillat dem andra dagarna oxå. Bara den lilla grejen att man inte behöver ta jackan med sig. På med något som täcker axlarna och sen är man fit för fajt! Även om det har blåst satan idag så har endå sommarkännslan hållt sig kvar. Det är ju endå okej att det blåser när man bor i en stad nära vattnet :) Och vad jag kan se ska sommarvärmen hålla i sig, så med möjlighet till fler eftermiddagar på balkongen och besök på gränden är det okej att det blåser en dag!




Jag blåste inte bort idag, även om det var nära i eftermiddags. Efter massa slit bestämde vi oss för en glass (det är ju trots allt fredag) och jag som gått och suktat efter en TipTop fick äntligen ätit en vid kajkanten.

Det känns att man börjar komma in i jobbrutinerna nu. Jag och älsklingen skulle gått ut och ätit tapas ikväll tänkte vi. Men när jag kom hem och hade duschat ville jag bara ligga i soffan. Det blev lite lösgodis, chips och dela en burgare från Tusen&2 (som har världens godaste burgare!!) Tillsammans med nya favis tv serie NCIS har vi spenderat kvällen i soffan. Börjar man bli gammal kanske?

Morgondagen bjuder på släktträff (tusses då.. hade det varit min hade vi nog blivit 5 pers) i norra skåne. Det ska bli riktigt trevligt och förhoppningsvis fint väder med. Jag ser bara inte fram emot bilfärden (ingen ac!!) upp, men det ska bli trevligt att träffa folket.

Höllt nästan på att glömma. Midsommarbilderna är uppe, ni som är intresserade hittar dem på : flickr.com


Nu är jag på tok för trött för att sitta upp mer, och klockan är bara 11! Natti natt

Michael Jackson RIP!


bild från nätet!


En av vårt tid störta pop ikoner är död! Riktigt tragist tycker jag. Även om mannen hade lite tvivelaktiga åsikter om hudfärg och barn har han påverkar musikvärlden så passa mycket att man inte kan annat än att ha respekt för honom. Jag har aldrig varit en överdrivern michael fan, mer gillar jackson 5. Men det går inte att förneka, mannen har skapat ortoligt mycket bra musik så idag är en dag i sorgens tecken.








Trött, mätt och allmänt nöjd med livet

Idag har det varit ganska full rulle på jobb, vilket är trevligt. Och inte nog med det, jag har gått massor idag. Självklart glömde jag stegräknaren hemma idag! Men jag har nog kommit upp i en 6-7 tusen steg. På lunchen var jag nämligen i närheten av en kompis arbetsplats, så jag ringde och fråga om han ville luncha. Han och kollegorna var precis på väg ut, så jag hängde på. En gångtur från centralen till Pizza Hut (nästan vid triangeln) och tillbaka blev det.

Lunchade gjorde vi på Pizza Hut. Förr tyckte jag alltid där var så gott, men jag måste säga att på senare tid har jag blivit mindre och mindre nöjd. Jag älskar pan pizza, men deras pizzor är så överflottiga av all ost att man nästan får ont i magen :( Nä, då är New York Pizza Slicerys peperonipizza så mycket godare!

För att vara lite nyttigare ikväll har tusse och jag käkat grönsaker och kött. Ja det låter kanske inte så nyttigt, men lite italian style så känns det nyttigt iaf :) Tillsammans med "Two and a half Men" på tvn satte vi i oss broccoli, paprika, serano, ciabatta m.m Så nu är jag riktigt mätt och har skrattar mer än jag gjort på länge! En riktigt härlig kväll med andra ord! Jag hoppas ni har haft det precis lika bra som jag!


bilden blev lite suddig.. jag vet :)


Ps. Jag håller på att lägga upp midsommarbilderna.. dem kommer snart Tine *jag lovar*

Jag älskar mitt jobb

Vissa dagar är mitt jobb riktigt drygt, men andra dagar som igår när jag kunde sitta hemma på balkongen i solen och jobba... då älskar jag mitt jobb!!



Jag jobbade lite på brännan igår, men det syns knappt. Haha, det är så som vanligt när jag varit ute. Antingen röd som en kräfta eller vit som en isbjörn.. finns inga mellan stadier :)
Får se om vädret tillåter en eftermiddag på balkongen idag oxå. Det var supersmidigt, för jag använde min iPhone som 3G modem och kunde surfa och allt jag behövde! Nu måste jag jobba lite här på plats, hörs senare!

Gårdagens film - Knowing

För er som undrar om Knowing var något att se vet jag inte riktigt vad jag ska säga...

Filmen var lite på gränsen till scary för min smak, det var ju faktiskt en thriller. Men en helt okej doomsdayfilm får jag väl endå erkänna, fram tills de sista 15 minuterna då filmen flippade ur helt. Det var ju inga jätte dildosar som kom upp ur marken (som i cypher) men lite åt det hållet. I min smak sabbade slutet omdömmet av filmen, men kan man bortse från det (som tusse) så är väl det en helt okej film. Nicolas Cage gjorde sin nya standard roll som plågad forskare och dem andra skådisarna agerade oxå bra.

 Så har du inget bättre för dig en söndag så visst, se den... men gå för all del inte på bio för att se den!!!

Ingen mail

Hur lätt är det att jobba när mailen ligger nere då????? GAH!

T-Bone flyttar bara!


(lånad bild från nätet -www.kollor.com )

När jag i förra veckan cyklade min vanliga rutt till jobb märkte jag något hemskt! T-Bone såg väldigt stängt ut och verkade ha rivit ner sin inredning. Jag hoppades att det bara var dags för en renovering och inte så illa att dem skulle stänga. Senare i veckan stannade jag och titta och där stod att dem hade stängt. Lite ledsen blev man ju.

Så idag när jag tänkte jag skulle berätta för er om denna tragedi och jag gick in på deras sida, för att få en snygg bild , blev jag mött av väldigt glädjande nyheter:

"Bästa gäst.
 
Efter en lång och tråkig tvist med hyresvärden har vi bestämt oss för flytta Tbone.
Vi har stängt fr.o.m. måndagen den 15 juni och kommer att öppna inom kort på en annan adress.Vi är lite hemlighetsfulla för att det behöver tecknas ett och annat papper först. Därför säger vi inte tack och adjö utan vi ses i nästa vecka.
 
Håll koll på hemsidan."

KÄRLEK!!!

Tjänstemobilen iPhone

Idag har alla en tjänstemobil (eller nästan alla iaf.. många av mina vänner jobbar på sony ericsson så jag har kankse en dålig referensram) och det  är väl både positivt och negativt. Jag menar det är ganska drygt att alltid släpa runt på 2 mobiler! Men to the point... När jag fick min visa det sig vara en iPhone, jag blev ju inte jätte överraskad med tanke på att chefen är en total mac freak. Jag tog min mobil och tänkte ja, det kan väl vara trevligt och testa denna oxå.  De flesta telefoner jag har haft innan (mina egna då) har jag inte varit särskilt fäst vid, man lägger in någon ringsignal, kanske en bakgrundsbild och sen är det bra. Men min iphone är jag faktiskt väldigt fäst vid. På sätt som jag aldrig trodde jag skulle bli..

Dels är där ju alla spel man kan köpa! Vilken är ganska roligt att ha när man sitter och väntar på saker. Just nu är favoriten Sneezies (som var väl värd sina få kronor). Att kunna kolla e-posten och svara (dock jobb mailen) när man är på möte och runt om och vet att det är ett tag innan man är på kontoret igen är guld! Men bara surf möjligheten använder jag oväntat ofta, småsaker som blir lätt att kolla upp. En farlig bekvämlighet!! Så när jag ska byta mobil (den privata då) nästa gång har jag ju nästan inget val det bara måste bli en smartphone! Och alla ni som funderar på en iPhone .. köp den! Men glöm för all del inte ta ett abonnemang med fri surf! :)



Tror ni dem städar på mitt jobb???



Jag är tveksam... tur vi bytar städfirma nu i dagarna!

Tisdag = filmkväll

Jag var inte så duktig igår, hade ont i ryggen så jag lade mig på soffan (och somnade). Dels missade jag yogan, men stackas tusse fick ta hand om tvätten helt själv :(

Nåja, idag är det ny dag och jag har inte så ont längre, så ikväll blir det film som vanligt! Vi ska t.o.m. till simon idag (för ovanlighetensskull hehe) så det blir nog faladel till middag. Det var längesedan sist, så det ska bli mumsigt. Sen får vi se om filmen är bra...



Nu ska jag cykla hem från jobb iaf!

Semester svulten

Jag vill har semester nu... helst, och åka till värmen och sol och bad och god mat! Det nästan värker i kroppen efter semester... jaja.. får väl vänta till september när vi ska till kroatien, men lite mer sol o värme här i malmö hade inte skadat!

Bilderna är från kryssningen förra sommaren, något jag gärna gör om (hint, hint)!


Goda blå drinkar vid poolen



Middag på däck!
Truls nöjer sig inte med sin egen mat, han äter min när jag fotar!



Utsik över Cannes

Idag har jag haft fint besök

Dels god lunch på Espresso house i solen, men oxå besök på kontoret av en sprallig flicka! Änsålänge har det varit en skön dag idag!


Glad midsommar på er alla!



I eftermiddag ska vi iväg till våra vänner som köpt hus på landet.. och jag menar verkligen landet. Sikta på veberöd och missa så hittar du dit :) Det ska bli sill och potäter, grillat och jordgubbar i kombination med öl/cider och snaps!  Vem vet, det blir kankse riktigt fest i loge'n ikväll *smile* ...don´t wait up!

jag vill oxå....

(Eftersom Susanne sa det så väl så härmar jag henne....)

-att det ska bli riktig sommar snart
-älska att träna
-ha super vältränad kropp och grym kondition
-träffa mina vänner oftare
-göra allt det där roliga man skjuter upp
-ha en ny garderob (inte möbeln- kläderna!)
-äta oftare på restaurang
-bo med utsikt över havet
-åka på weekendresa med en liten chick väska full med matchande kläder
-ha ett par hööögklackade skor som känns som jympadojjor
-sitta uppe en hel natt utomhus för att det är så varmt att man inte vill sova
-gå på cocktailpartyn
-ha massor med nya möbler och inredningsprylar
-ha lockigt hår
-lasra bort all hårväxt på kroppen utom på huvudet (slippa vax o hyvlar- for ever)
-att det inte ska vara så jäkla lätt att gå upp i vikt som det är svårt att gå ner
-gå i massa nya spännande affärer och muséer och bli inspirerad
-att danska kronan ska vara billig
-bada i varmt hav

Jag vill...
att detta ovan ska bli verklighet och om vi är flera som hoppas kanske det blir sant :)

Mitt bidrag till IPRED diskussionen


bild från sydsvenskans hemsida

Jaha? Är någon förvånad? Vi inför en lag men sen händer inget. Vill man att minska fildelningen får man ju börja göra tillslag mot fildelare!

Nej, givetvis vill jag inte ha denna lagen. Jag precis som alla andra gillar att det finns "gratis" musik och film och tv serier på nätet. Men det som stör mig mest när jag läser diskussioner på nätet om fildelning är att folk verkar tycka dem har rätt att "sno" upphovsrätts skyddat material... Är folk så korkade?? Förstår man inte att precis som du vill ha betalt för att du går till jobbet och jobbar, vill de som skapar det skyddade materialet också ha betalt för sitt arbet. (Sen är det väl en helt annan diskussion att man tar 200kr för 1 cd).

Just nu har jag inget bra förslag på hur vi löser problemen, men jag kan ju säga att jag har gott på konserter jag aldrig hade gjort om jag inte kunnat få tag i musiken via nätet. Och jag hoppas att det är detta artisterna vill tjäna pengar på (dvs live framträdande)! Film och tv-serier är svårare..men hade man kunnat se dem när man ville på nätet så som man kan i usa (även om det var med reklam) så hade jag hellre gjort det.

Nä jag har inget nytt att tillföra diskussionen, bara en stilla undran om hur vi ska lösa problemen....

Bedrägeri och urkunnsförfalskning

Det har varit ganska tyst om mig här, och jag kan tänka mig att ni tror det är för jag är trött och slapp :) Men det är tyvärr värre än så. Jag har haft så mycket att göra. Någon har hackat mitt konto på cdon.com och snott mina personuppgifter. Sen har dem gått besärkagång på nätet och beställt massa grejer i mitt namn. Bl.a. Tågbiljetter för 6000:-, flera mobilabonnemang, kläder och prylar.

Så det har varit mycket tid i telefonen med polisen, faktura företag samt företagen varorna beställts från. De flesta har varit väldigt trevligta och hjälpsamma (och förfärade) utom Glocalnet som är dumma i huvudet. Det är uppenbarligen svårare att avsluta ett abonnemang hos dem än att skapa ett i någon annans namn!

Det är tyvärr inte bara jag som blivit drabbad, utan flera i vårt hus. Även om det verkar vara jag som har blivit mest utsatt...Blir bara så ledsen och irriterad :(

SÅ nu vet ni vad jag sysslat med de senaste dagarna.....

Helgen som bara försvann

Truls jobbade i lördags, och helgen blir så kort då men det är ju inte så mycket att göra.
På lördagseftermiddagen åkte vi ut till truls föräldrar. Det är alltid lika skönt att bli bjuden på god mat och bara kunna slappa hela kvällen.

På söndagen var vi riktigt flitiga, vi åkte till simrishamn och gick en lång runda i "skogen". Det var riktigt härligt väder, trots att det blåste. Det var ganska varma vindar, så vi bestämde oss för en glass i kiosken som belöning för att vi gått så långt, och när vi åt gick vi en runda till.



Tillbaka hos truls föräldrar började vi plocka fläderblommor till saft, en av anledningarna vi hade åkt ut till dem. Det var lite klurigt att få ihop 140 st, det har ju varit ganska kallt så buskarna var inte i full blom. Men det gick fint, och hela familjen var inblandad i processen. Riva citroner, klippa blommor, koka sockervatten! Nu står saften och drar, så om en vecka är det dax att sila och hälla upp på flaskor! Flädersaft är bland det godaste man kan dricka! Blanda med gin, eller med vitt vin mmmmm... Eller bara blanda med vatten och man har en god läskande sommar saft. Jag längtar!



För många hobbys

Jag har kommit fram till att jag har för många hobbys... eller helt enkelt för tidskrävande hobbys som gör att jag inte hinner med dem alla. Den senaste tiden har tv-serierna tagit massa tid (ja.. jag räknar att titta på tv-serier och film som en hobby, det måste det vara med den mängden vi ser) för jag har inte orkat göra så mycket annat när jag kommit hem från jobb. Dessutom har jag allt för mycket att se! Man bygger ju upp ett lager när man är arbetslös, men det är jäkligt svårt att släppa dem när man får ett jobb...

Vilka tv-serier följer ni?? Vi har 37 seier vi försöker se. En del går ju bara på sommaren, och andra höst/vår. Men jag tror det är aningen förmånga. Truls ser ju inte alla dessa, utan många är "mina" serier, typ. Desperate Housewives, Greys Anatomy etc. (ja ni fattar)

Förutom tv (och film som vi ser en gång i veckan med simon) har jag fotograferingen, scanna dia bilder, tidningsprenumerationer (mat och foto är det nere på nu), fotoalbumsmonterin, motion (som jag endå försöker hinna 3 gånger i veckan), datorn (med blogg, surf, spel etc.) och sen vill man ju hinna umgås med vänner och familj. Städa är oxå en sån grej.. det är alltid stökigt på mitt skrivbord.. hinner aldrig städa där!

Jag var ju sugen på att scrappa lite kort och så, men den hobbyn har jag inte hunnit börja på. Tur är kanske det??
Men hur hinner man med allt? Är det jag som är för lat eller planerar min tid för dåligt??

Kvällsdiskussioner




Björne:
hmm mina händer håller på att ömsa, ska det vara så ?

Karin: låter inte helt normalt... trodde björnar fällde på våren för att bli av med vinterpälsen

Björne: jag med.. kanske borde ringa sjukvårdsupplysningen och fråga :)

Karin: hehe,  skulle vara kul att höra deras reaktion

Björne: plötsligt var man kopplad till psykakuten .. konsigt :)


Ja.. inte vet jag vad dem säger på sjukvårdsupplysningen... är jag en dålig människa för att jag inte ens viste dem fanns tills för ca 1 år sedan???

omotiverad till tusen

Bara man tittar ut blir man ju deprimerad!


Regn och blåst...inte undra på att jag är totalt omotiverad till allt!!

Veckan har varit trist, dels har jag inte skrivit något här för jag har inte haft någon motivation. Men värre, jag har knappt något att göra på jobb :( Det är så trist. Mån- ons har jag varit på kranen för vi skulle testa lite grejer, men allting var så segt att det inte blev något test och jag satt mest och glodde i 3 dagar. Gårdagen spenderades på orkanen med utbildning av fakturahanterings program. Så det har inte blivit så mycket tid vid min dator = inget bloggande.

Det är inte bra att bli såhär trött och slö, jag har ju ingen motivation till annat heller. Jag var iofs på spinning i onsdags, men göra saker som tex dra ihop årsmöte i föreningen giter jag inte. Detta kan iofs bero på att jag tycker jag har gjort mitt för föreningen och då jag bara är ledarmot borde det inte vara min uppgift...men som sagt... omotiverad till tusen

(så nu har jag iaf fått gnälla av mig lite till er... tack för att ni lyssnar/läser)

Europeisk mat i Malmö

Ni har väl inte missat att den kringresande europeiska matmarknaden Geraud International Street Market är i Malmö (imorgon oxå!) och har intagit Gustav och hela vägen ner till stortorget. Riktigt trevligt är det, påminnde mig massor om hur det var i Cannes när vi var där i sommar!



Med fokus på småskaligt producerad mat kan man köpa allt från ost och korv till grönsaker och hattar! Ni har en chans imorogn oxå om ni missade det idag!

Tusse och jag gick en runda i stan och fyndade massa godsaker, så ikväll blir det plockmat med sallad och foccatia!



När vi var ute och gick kom vi även ner till stortorget en runda, där var massa folk (de flesta stod i kö för att få gratis kaffe) men vissa stod och lyssna på ett riktigt härligt gubb-jazz-band. Dem verkade mest spela för sin egen skull, och tyckte det var riktigt kul. Vi stod i nästan 10 minuter och njöt... sånnhär musik vill jag stöta på oftare ute på stan!!


Vad ska ni göra i helgen?

Det är redan fredag... jag tycker veckan har gått såååå fort. I helgen ska vi inte göra så mycket, idag blir det nog ett besök till ikea för att införskaffa dela till ett skoskåp (visar bilder när det är klart!) Annars har vi inte mycket planerat. Truls behöver plugga till sitt cert-test som han ska göra på tisdag så jag kommer nog få sysselsätta mig själv.

Tur jag har lite att göra!  Sims 3 har kommit för några veckor sedan, men jag har fortfarande inte hunnit installera och spela det än.. kanske får bli i helgen. Jag hoppas verkligen det är lika bra som jag förväntar mig! :)



Ikväll är jag mest sugen på att krypa ihop i soffan med en påse chips och titta på lite film, det har kommit så många jag vill se. Ikväll blir det förhoppningsvis denna:


Så vad ska ni gör i helgen? Något spännande som händer?

Presenter

Det trista med att jobba är att man inte hinner gå i stan alls, men som tur är har jag min mamma som shoppar loss då hon är hemmagående. I onsdag komer föräldrarna in för lite kaffe och mamma hade med ljusstakarna som hon hittat till mig. Två för 500:- när dem vanligtvis kostar 350:- styck (det belv billigt för jag hade ett presentkort på 500 kr jag fått från farmor).. det är sånna fynd man missar när man jobbar...




Visst hade det varit mycket roligare med luch om lådan såg ut såhär!!



Bilderna är från Japanska lunchlådor kallade "bento"

Jag vill ha låten!!


Är ni sugna???

Glömde säga att jag nu kommit till Ängelholm med allt det jag gick i lördags!


I måndags gick vi oxå en rejäl runda.. så det rullar på med stegen.

Hittade en ny sida på nätet... eller rättare sagt Truls tittade på morgon Tv där dem rekomenderade en ny sida. Tappa.se, och på denna sidan kan man skapa utmaningar med sina vänner! Dessutom får man räkna in annan träning (man omvandlar den till steg). Visst hade det varit kul? Jag vet ju att du Tine har stegräknare på i mobilen.. och du sandra går ganska mycket nu när du är mamma ledig...Någon annan som vill vara med? Anneli?? Enda nackdelen är att det kostar lite att vara med, men säg till om ni är sugna! Då kan vi köra en utmaning!! Är ju alltid lite roligare när man har kompisar att tävla mot :) det bör väl peppa lite!


Snygga illustrationer

Ibland tänker jag att jobba som grafiker ska väl inte vara så svårt... men sen ser jag illustrationer, som t.ex. denna killen gjort så blir jag lite mer tveksam till att min talang räcker...


Kan detta vara gott?

Måste hitta det i en affär så jag kan provsmaka!!


Ny vecka och nya tag

Idag är det måndag och förra veckan är ett minne blott. Helgen var väldigt trevlig, i fredags var vi hemma och mös i soffan. Det var faktiskt längesedan vi hade bara en hemma kväll. Vi krängde lite chips och tittade på tv serier. Jag har massor att se i kapp som jag inte hunnit nu. Man har ju lite mindre tid när man jobbar hela dagarna...

I lördags var vi på öl-tiprunda. Riktigt kul grej, som satts ihop av Malte (ölsällskapet). Anna, Wallentin och vi gick runt halva malmö och provade olika ölsorter för att gissa på blanketten. Det var riktigt svårt, och inte alltid så gott enligt Anna :)
Vi hade iaf väldigt trevligt, och när vi kom till Pickwick fick vi sällskap av Tine och Lasses bror. Vi slutade på Bishop och vid 10 tiden gick jag och tusse hem... vi skulle ju upp tidigt på söndagen.


Söndagen spenderades på landet, där båda våra föräldrar fann sig. Vi åt en god tre rätters lunch på Svea i Simrishamn, och mammorna verkade glada över uppvaktandet!

RSS 2.0