Slösaktig Karin

Jag har precis klickat hem denna super snygga blom-stämpeln, men det är från USA så det lär väl ta ett tag innan jag får den i brevlådan. Jaja, jag kan sitta och titta på bilden sålänge :)


Fortfarande semester svulten

Det hjälper inte att det är fint väder och man ser bara massa bilder på nätet med folk som ska på semster, eller aftonbladet som tipsar om bästa semesterresan. Nä, nästa år blir det nog semster i februari och juli :)
Hittade ett riktigt coolt hotell på nätet... fast Fiji är lite långt bort :\

Poseidon Resort - världens första hotell som ligger under havets yta. Hotellet är femstjärnigt och har 3 olika restauranger, 2 barer, ett jättestort spa, ett gym och all lyx man kan tänka sig. Allt detta med utsikt under havet.



Någon mer än jag som är sugen på en resa till Fiji?? :)

blogg torka

jag vet att jag har varit riktigt dålig på att blogga de senaste 10 dagarna. Men nu ska det bli ändring :)

Nytt tävlingskort

Nu på sommaren går det inte så mycket tvserier, vilket är tur för egentligen vill man väl inte sitta vid tv när vädret är fint. Så istället får man hitta på annat (när regnet väl faller ner). Jag har fastnat lite för scrapping i form av kort. Det är så praktiskt eftersom man kan använda korten sen :) Det finns jättemånga tävlingar på nätet, och jag gillar best dem där man får en skiss att tolka. Ibland går det bra, ibland inte .. typ som detta kortet. Vet inte riktigt om jag hållt mig till skissen och jag är inte 100 nöjd med det. Men det får ligga och gotta till sig lite här på skrivbordet sålänge, så när jag ska använda det kanske jag kommer på vad som saknas.

Tanken är att kortet ska vara till en kille, därav lite mindre flickigt om vi kan säga så.

Now in the summer there aren't to many tvshows airng, which is lucky really, who whats to watch TV when the weather is nice. So instead you can find new hobbies (for thoes days when the rain falls). I've started fancying scrapping in the form of cards. It is so convenient because you can use the cards later :) There are may contests online, and I like the once where you can get a sketch to interpret the best. Sometimes I manage, sometimes not .. like this card. Don' t really know if stuck to the sketch and I am not 100% happy with it. But I'm gonna put it here on the desktop to rest for a bit, and  when I use it maybe I will se what is missing on it.

The idea is that the card should be for a guy, hence a little less girly.



Skissen från Friday Sketchers och nedan mitt bidrag

The sketch from Friday Sketchers, and here under my card






Det blev iaf ett kort

Det blev iaf ett kort gjort ikväll. Tanken är att det ska vara till min mamma när hon fyller år i september, därav färg valet.  Layouten kommer från en skiss som Stamp Something har i veckans tävling.

I managed to make one card tonight. I made it for my mothers birthday in september, hence the colours. The layout is from Stamp Somethings weekly challenge.



Och såhär blev mitt kort:

My card:


Bilden blev lite suddig, men jag orkade inte fota om då kamerabatterier håller på att dö. I övrigt är jag ganska nöjd med kortet. Ville haft lite bling nere i höger hörna men hade inget hemma så det får jag lägga till senare.

The picture got a little bit blurry, but I couldn 't re-shoot cause the camera batteries are dying. Otherwise I am quite happy with the card. I wanted to add some bling in the bottom right corner but had none at home so I'll add that later.

Helgen har susat förbi

Som vanligt när man är ledig går tiden allt för fort :)

I fredags var det både spinning och möllan, och trots att jag höll på att somna kom vi inte hem förrän vid halv 11. Sen sov jag till halv 12 i lördags. Helt underbar om vi bortser från att vi skulle sticka hemifrån 12..

Lördagen spenderade vi i Hörby med Simon, han hade hittat sin nya kärlek och ville provköra.


Lotus Elise


Provkörning, då jag lämnades som pant

Efter tog vi en runda till Pema (på mitt önskemål) där jag fick köpt lite småsaker till mitt kortskapade. På vägen hem stannade vi in om i Lund på föräldrarnas önskemål. Min morfar (som är 86 år) har äntligen flyttat till ett vårdhem, så nu håller vi på att städa ur lägenheten inför försäljning. Där är så mycket grejer att man ibland blir matt bara av att titta in i rummet. Föräldrarna hade iaf samlat ihop lite grejer de undrade om vi ville ha.

På kvällen grillade vi, och sen var det party hos Pelle. Jag lyckades faktiskt få till mitt hår ganska bra för en gång skull (tyckte jag) men lite volym och lockar. Det trista var att det var 35 grader inne hos Pelle så det trillade ihop ganska fort.. men jag var snygg när jag gick hemifrån :)

Mitt ganska så lyckade hår :)

Haha, visst blir man snygg när man fotar sig själv! Det blev en riktigt partykväll iaf, och vi var hemma halv 4!! Det var verkligen längesedan sist vi partade sååå länge. De andra tappra självarna hade hållt på till 6. Det är jag lätt för gammal för nu.

Idag har jag sovit, tittat på tv och käkat chips samt pysslat lite... Lovar lägga upp bilder sen på mitt alster.

Hur gullig får en reklam bli?


Utmaning..

Utmaning och utmaning.. men lite kul info om alla grejer man använder :) Alla som känner sig manade kan ju berätta om sina favoriter, alltid kul att få ny inspiration!! Här är iaf min lista:

Duschcreme
: Dove go Fresh - energise (den gula)
Shampoo: L'Oreal Expert Volume Expand Schampo
Balsam: L'Oreal Expert Volume Expand Cremebalsam
Hårinpackning: Wella Lifetex Extra Rich Self Warming Mask (helt underbar mot flottigt hår)
Torrschampo: -
Hårprodukt: Keuné Root Volumizer (svårt att leva utan!)
Hårspray: Garnier Fructis Style
Lock-/plattång: Gama cp1
Bodypeeling: gul "boll" från Ica Maxi och Pink Grapefruit Body Scrub
Bodylotion: Testar just nu Pink Grapefruit body butter från Bodyshop, men är inte helt övertygad


Kroppsprodukt: ACO Sense & Care Sun kissed Bodylotion kommer fram på våren i ett desperat försök att få färg
Solskydd: inget jag använder dagligen, men nivea när det blir (typ 30 då)
Parfym: massor som ni ser på bilden nedan, men gillar skarp DKNY
Deodorant: Rexona, variar mig mellan de olika dofterna
Ansiktsrengöring: Lancome face,eyes, lips (kanonbra som funkar i hela huvudet)
Ansiktsvatten: -
Ansiktscreme: Har Elizabeth Arden Perpetual Moisture 24 Cream, men är inte helt nöjd...



Nattkräm: Elizabeth Arden Good Night Sleep Restoring Cream och Elizabeth Arden Overnight Success Renewal Serum
Ögoncreme: Har en från Elizabeth Arden (Perpetual Moisture 24 Eye Cream) men använder sällan
Ansiktspeeling: Vichy normaderm gel exfoliant
Ansiktsmask: -
Primer: -
Concealer: Maxfactor Mastertouch Concealer som inte används särskilt ofta
Foundation: funderar på att köpa Elizabeth Arden mineralpuderfoundation, har dock en från maxfactor
Rouge: Makeupstore - Suggar Pink
Bronzingpowder: -



Mascara:
Maxfactor Masterpiece mascara, både den gula och den svarta.
Ögonskugga: använder nog mest min cottoncandy från makeupstore, även om jag har massa andra jag gillar därifrån
Ögonbrynspenna: -
Ögondroppar: -
Läpprodukt: Läpsyl från apoteket (aco face cerat) är smått beroende
Läppstift: -
Läppglans:  Juicy tubes från lancome, har lite olika färger jag sällan använder
Nagellack: köper alltid lite olika isadora på reor

Vad använder ni??? :)

Dem säger det ska bli sämre väder nästa vecka

Med idag är det sol..och denna låten är så härlig :)

Visst blir man 8 år igen och älskar hajk med alla underbara serier och byggprojekt. Sommarlov var grejer!!


En tredje Bridget Jones

Ryktena säger att det planeras för  en tredje Bridget Jones film. Filmen ska bygga på en text som Helen Fielding skrev 2005 för den brittiska tidningen The Independent. I den kämpar Jones, nu 40 år, mot den biologiska klockan när hon försöker bli med barn. Planerna är fortfarande i ett tidigt stadium och produktionen tros inte dra igång förrän i slutet av nästa år.Men jag säger bara YAY, jag längtar!!! De andra två har ju varit helt underbara, så jag förväntar mig lika hög kvalitet på nyproduktionen!



Nån mer än jag som väntar med spänning?? :)

Prylhobby

Problemet med en hobby är att många av dem kräver grejer... massor med grejer. Just nu är det lite roligt att göra kort, men sååå mycket man behöver köpa för att kunna göra det man vill...Jag har nog inte råd till denna hobbyn :)
Ingen som vill köpa en sånhär till mig?? *blinkar fint med ögonen*


Google tar över datorvärlden

Idag har väl alla en gmail adress, hur många som helt använder googles blogg portal (blogspot.com) och vem som har en dator har inte tittat på Youtube?

Förra veckan bekräfade Google att man jobbar på ett operativsystem med öppen källkod. Namnet är Google Chrome OS och förväntas vara klart under andra halvan av 2010. Dem har tillochmed slutit avtal med datortillverkare som kommer leverera sina datorer med detta os. Betyder detta att windows är på väg ut? Eller kommer konsumenten stå förvirrad i butiken när man ska köpa dator, då det helt plötsligt inte bara är datorns delar man måste titta på utan även vilket os som följer med (Windows, Mac OS X, Linux alla olika varianter eller Chrome OS).




Missförstå mig inte, jag tycker det är bra med mångfald. Det skapar konkurens och förhoppningsvis leder det till bättre produkter för oss användare. Men jag är lite kluven för hur en arbetsplats kommer se ut. Måste jag som sitter på IT avdelningen kunna hantera 5 olika OS för att kunna hjälpa alla?

 Men lite spännande ska det endå bli :)

Söndagsfilmkväll

Varje tisdag ser vi film med Simon, men ibland händer det att det blir film på söndagen oxå (för där är så mycket att titta på). Så i söndags såg vi Inkheart.



Filmen är baserad på en bok skriven av C. Funke från 2005. Jag har inte läst boken, och kan därför inte säga om den håller sig till boken eller om dem svävat ut totalt.

Historien handlar om Meggie en 12-årig flicka som är hemskolad och reser världen runt med sin pappa, en känd bokbevarare (eller vad man ska kalla det). En dag stöter dem på en man, kallad Dustfinger som känner Meggies pappa Mo väldigt väl och vill ha hans hjälp. De dras in i en magisk historia där det framgår att Mo har magiska krafter, texten han läser kommer till liv i deras värld medans andra åker in i boken. För att få tillbaka Meggies mamma som varit försvunnin i många år måste de nu konfrontera skurken Capricorn och alla hans undersåtar, som i sin tur vill att Mo ska läsa ur fler av hans anhängare...

Detta var en riktigt matine film. Spännanda och fylld av fantasi. Jag gillade filmen, men jag är lite svag för familjematineer. Skådespelet var bra, och Brendan Frasier gjorde en riktigt bra insats. Manuset var bra och spännande filmen igenom (även om man som vuxen har lite lättare att förutse vad som kommer hända). En bra familjefilm att se en söndagseftermiddag!
Betyg: 7/10

Smaker från hela världen: Frankrike - Eftelyses

Anneli hade får några veckor med sig en bok om mat från Italien som Allt om Mat hade gett ut, en riktigt trevlig samling med recpet. Tydligen ingick denna i en serie med flera och jag hittade dem billigt på nätet. Alla utom Frankrike (nr 2). Så nu undrar jag om det är någon som har denna till salu? Eller kan tänka sig låna ut den till mig så jag kan kolla om där är några recept att skriva av.... Hör gärna av er isf!


So you think you can dance?

Jag bara älskar denna tv-serier. Alla deltagarna är superduktiga och nu när dem kommit såhär långt (top 10 dancers) vill man inte att någon ska åka hem. När jag såg programmet igår föll jag pladask för detta framträdandet, så härligt. Dansen börjar vid 1.31 med se gärna introt så ni fattar vad den handlar om



Annars är mitt favorit par Randi o Evan som har gjort sjukt många bra nummer. En riktigt kul var denna(som man inte fick lägga in i bloggen *snyft*):

http://www.youtube.com/watch?v=QpUcRS651oI

eller rumpdansen:




Missa inte programmet, det går på kanal 5 på tisdagar 21:55 då det är framträdena och sedan på onsdag samma tid då det är utröstningen!

Stamp something challenge

Det finns en kul sida som heter Stamp something challenge som verkar ha många roliga tävlingar (ja, jag har hittat massa kul tävlingar på nätet nu) och deras senaste var en färgtävling. Pink, green and yellow somethings! Så mitt kort passar ju finemang att tävla med här, tycker ni inte det? :)

There is a fun website called Stamp Something Challenge that seems to have many fun competitions (yes, I have found lot of fun competitions online right now) and their latest was a color contest. Pink, green and yellow somethings! So my card suits great to compete, don´t you think? :)




grattis means congrats in swedish!

Wish me luck!

The Pink Panther 2



I förrgårkväll såg vi The Pink Panther 2, eftersom jag verkligen gillade ettan (kanske för att bouncy var med). Men jag måste säga att jag blev lite besviken. Filmen bjöd på lite skratt då och då, men den var verkligen inte lika bra som ettan. Humorn höll inte lika bra nivå, skådisarna var sämre och det var mer utdraget än i den första...Nåja, ikväll blir det någon annan film som förhoppningsvis är bättre!

Tävlingsbidrag till scrapperiet

Eftersom jag så smått börjat göra lite kort tänkte jag det kunde vara roligt att skicka in några till tävlingar oxå. Jag tror inte mina chanser att vinna är så stora med tanke på att detta är det 4:e kortet jag gör (typ någonsin) men jag är ganska nöjd iaf. Skissen man skulle jobba efter såg ur såhär:


Och såhär blev mitt tävlingsbidrag:



Nu får ni hålla tummarna för mig så jag vinner :) Skulle behöva det där presentkortet, där är ju så mycket man vill köpa!!

Kortet till pappsen

Fick ju göra det klart ikväll då han ska få det imorgon. Har dock inte slått in presenterna än... blir morgonens uppgift, det är nämligen födelsedags lunch imorgon. Så här blev kortet iaf:



Bilden blev sådär, men klockan är 1 och jag orkar inte klydda :)

Vet inte riktigt vad jag tyckte...

Han givetvis se 10 Things innan jag somnade igår... man måste ju prioritera. Men jag är inte helt övertygad. Ska nog ge den något avsnitt till, gillade tjejen som spelar Kat. Men det finns ju en anledning att den går nu och inte i höst med the quality shows...

Jag känner mig som ett barn på julafton

Vem behöver julafton när man har Sandra??

Igår var vi i köpenhamn hela dagen och firade pappsen, tyvärr var min kamera urladdad så jag tog inte med den. Tusses föräldrar hade som tur var med sin, men nu får vi vänta på att dem ska maila bilderna. Visar lite senare när jag fått dem.

Idag har jag haft shopping dag (inte bra för plånboken... får nog vänta till nästa lön att shoppa mer). Del fick jag köpt mina "fula skor" som Sandra kalla dem, dem som jag visade i förra inlägget. Men jag fick även fyndat ett par stövlar till, hitta tyvärr ingen bild på skopunktens hemsida så ni får fantisera om hur de ser ut.
Det blev även köpt en massa scrapping grejer, bl.a. lim *yay* så nu ska jag göra klart mitt tävlingskort när jag har tid och ork.

Henrik var jätte gullig och körde oss ut till scrapgårdens butik i malmö som bara har öppet några timmar på fredagar. Så både jag och Sandra fick fyndat. Men klantig som jag var glömde jag lite grejer i bilen, så Tusse och jag tog en tur till Svedala för att hämta det. Och vilken gotte påse jag fick med hem, band och lånade stämplar och massa annat fint! Tusen tack gumman!


10 Things I Hate About You

En av mina favorit ungdomsfilmer har blivit tv-serie. Ni har säkert sett filmen (med underbara Heath Ledger och Julia Stiles):



Såhär ser den ut i Tv-serie format:



Måste kanske se den innan jag lägger mig...Lovar berätta om den är något att se!


Shopping spree

Idag har varit en riktigt mysig dag på semester. Jag har spenderat hela dagen med tusse i olika affärer :)

Vi var tvugna att åka iväg och fixa en födelsedags present till pappsen som fyller år imorogn (men iofs inte ska firas ordentligt förrän på lördag). När vi varit och handlat det vi skulle föreslog tusse att vi skulle åka till Nova. När han föreslår det är det ju bara att säga ja!

Jag fick en runda inom skopunkten där jag hittade mina vinterskor! Tyvärr fanns dem inte i min storlek så jag får väl besöka ett annat skopunkten. Men visst ser dem sköna ut! Fast jag vill nog ha dem i svart....trots att tusse tycker dem ser för gräsliga ut *smile*


Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com

Det blev lite kläder på Kappahl oxå, bla denna snygga sommar kjolen:



Gillade fickorna fram på den. Blir kanske den i morgon när vi ska till Köpenhamn och fira pappsen lite lätt (det är ju hans födelsedag och vi är lediga).

Efter nova var vi en runda i Lund C och träffade mina föräldra oxå. Det blev en god fika på Ramklints *lyxigt*, och jag lyckades sätta i mig en princessbakelsen.. någon förvånad?? Kvällen har avslutas med grillat här hemma, blev flintastek som vi ätit på år! Det var riktigt gott tillsammans med en blandsallad och potatis crips eller vad nu dem kallas. Ni vet dem där som är som rutnät.

När jag varit flitig och vikt tvätt och städat i köket tänkte jag att jag skulle pyssla lite, och lite blev det. Det hela tog slut ganska snabt när jag insåg att jag inte hade lim hemma :) Något att köpa på fredag när jag ska i stan igen kanske? Jag ville ju hinna göra ett fint kort så jag kunde vara med och tävla här.

Nu kallar sängen så jag orkar upp imorogn, det hade ju varit illa att missa tåget!

Sommarmiddag

Denna sallad en stående klassiker i vårt hem. Varje sommar kommer en ny variant och vi hittar nya goda grönsaker att lägga på. Vill du läsa receptet hittar du det på http://kvallsmat.blogg.se/.



Nu ska jag iväg och jaga födelsedags present till min pappa som fyller år imorogn... några ideer???

För er som inte greppade förra rubriken...

Börja läsa Ctrl+Alt+Del


Who watches the Watchmen? WE DO!

Tisdag är ju som bekant filmkväll, och ikväll blev det Watchmen, directors cut!



Så, vad tyckte jag då om denna film? Jag måste börja med att berätta att jag aldrig läst serietidningarna, så jag har inte någon åsikter om hur karaktärerna var sig själva eller inte. Men det hela är ju en superhjälte film, med en twist gällande vem som egentligen är ond och god.

5 av 6 watchmen är egentligen inte "superhältar" då de inte har några förmågor. Utan är vanliga människor som vill bekämpa brott, och gärna utklädda i spännande dräkter. Jag lämnar förklaringen av den 6 till filmen.

Filmen utspelar sig under 1985 och det är den enes dagbok som för berättelsen framåt, samtidigt som de andras sidospår (om hur de blev watchmen) hoppar in titt som tätt. I början av filmen tyckte jag det var lite rörigt, men efter ett tag hängde man med ganska bra (man hade ett tag att vänja sig då filmen var 3 timmar lång)

Skådespelet höll över lag väldigt bra klass, och "svenska" Malin Åkerman är ju ett blivande stornamn i Hollywood. Bäst var endå Jackie Earle Haley som Rorschach, som verkar balansera mellan superhjälte och mentalt störd.

I min smak var filmen lite väl blodig och brutal tidvis, men jag antar att detta beror på directors cut och tror inte det var med i biografens visning. Överlag kändes det inte att filmen var 3 timmar lång, det hände hela tiden något och jag behöll intresset hela tiden.
Betyg: 7/10

Så jag hann inte :)

Jag hann inte ladda in fotona från igår, tvätten tog all min tid :( Och nu måste jag slänga mig i duschen, för det är ju filmkväll ikväll och jag är aningen sunkig efter svettiga tvättstugan. Vi ska till Simon så fort vi duschat, och se watchmen. Det ska bli en riktigt najs kväll! Hoppas ni har det lika fint i den klibbiga värmen!
Kram

Jag har inte varit hemma..

Och därför har jag inte hunnit uppdatera bloggen. I söndags mådde min mage inte så bra, så det blev soffan och ett ikea besök. Och igår var vi borta hela dagen...

Men idag ska jag vara hemma och tvätta *jippie* så då ska jag nog hinna uppdatera er med bilder och annat trevligt. Men först är det frukost (ja jag har sovit till 11..super skönt)

Mediterranean

Ikväll har vi varit med mina föräldrar i Lund och ätit på Mediterranean, mitt favorit ställe i Lund! Du kan läsa mer om stället här: http://kvallsmat.blogg.se/



Det var jätte trevligt. VI fick plats på uteserveringen, och njöt dels av en Meze tallrik men även grillspett med tzatziki. Det känndes verkligen som om vi var tillbaka i Grekland, god mat , god dricka och tropiskt klimat! :) Efter bjöd föräldrarna på kaffe hemma hos dem.

När vi sedan skulle hem brann det tydligen på Malmö C så inga tåg gick längre än burlöv, så vi fick springa genom hela lund (inte riktigt men det kändes så med skoskavet) till bankgatan där bussen till malmö skulle gå en liten stund senare. Som tur var var bussen väldigt väl kyld, så resan var behaglig endå. Det jobbiga var när vi gick av bussen och värmen slog emot en :)

Så nu sitter jag här i värmen och kan inte för må mig att gå och lägga mig, kommer ju inte somna endå så .....Bättre att uppdatera bloggen då, eller vad säger ni? :)

Jaha, är någon annan förvånad?

För jag är ju inte det.... Min semester vecka:


Så varmt!

Värmen håller i sig! Det är helt sjukt! Jag gnäller faktiskt lite, det är väldigt svårt att sova. Plus idag har det varit 47 grader i solen där jag var. Jag fattar verkligen inte att folk orkar ligga och steka i denna hettan. Värmen har orsakat lite manjana, därför har inte heller bloggen blivit uppdaterad :)

Igårkväll var vi hos Sandra och Henke och blev bjudna på middag. Innan dess var jag på Spinning, för typ första gången på fleeera veckor. Det var sjukt jobbigt i värmen, men det är väl bara bra eller något. Efter var det som sagt middag i Svedala. Super gott och en mysig kväll, vi satt ute till halv tolv!

Idag har jag varit hos Sandra och scrappat för första gången i mitt liv! Anledningen är ju Lindas tävling, samt att Sandra har tyckt länge att jag borde börja. Jag håller mig änsålänge till kort och inte stora grejer. Jag gjorde tre små kort och det tog typ hela eftermiddagen :) Sandra svängde ihop en jättesöt LO med Hannah i en cupcake tröja (du måste lägga ut bild på den!), så jag kände mig ganska mycket som nybörjaren :) Tur jag hade Sandra iaf som kunde komma med många bra förslag när min fantasi tröt. Här är iaf mina alster från dagen:


Detta blir väl mitt bidrag till Lindas sommartävlingen (eller kan man tävla med alla tre??)


Det saknas lite text i höger hörna, den får komma en annan dag


Bandet ska egentligen vara knutet, men det gick inte att scanna.. så ni får föreställa er det!

Det var himmla roligt idag, delvis för att det alltid är kul att pyssla men oxå för att där fanns så bra resurser! Det är ju guldvärt att bara kunna plocka fram något man funderar på. Jag får nog scrappa kort hos Sandra fler gånger :) Nu ska vi bara hålla tummarna att jag vinner hos Linda!

Vad tycker ni om mina första försök till scrapp???

Jag är brun, det syns bara inte!

Jag är faktiskt brun. Ni som känner mig vet ju hur blev jag brukar vara på vintern. Nu när det har varit så fint väder har jag försökt sitta ute en timme om dagen så man får lite sol. Men jag har bara tre stadier... röd eller vit och väldigt väldigt ljus brun.

Fast i år är jag lite brun, det syns bara inte. Nu har jag dock bildbevis! Min arm mot min mage... ha! jag är brun!!! :D


(ja jag är så vit annars!!)

So you think you can dance

Har precis börjat titta på den nya säsongen, och där finns definitivt lovande talanger..
Jag har insett att Tabetha och Napoleon är mina favoriter när det gäller koreografi, dem har ett sätt som skapa känsla som jag verkligen gillar. Tänke iaf visa mina top2 favoritdanser för förra säsongen! Nu hoppas jag bara det blir lika bra denna säsongen :)








Det får nog bli ett biobesök i höst


Solen strålar...

...och det innebär att det är dax för Gränden ikväll! :) Men först ska jag duscha av mig så jag inte är så äcklig (hade ju varit synd om dem som ska med).

Btw. ..på Sandras begäran har jag skapat en ny blogg med inrikting på mat. Tanken är att vi kan lägga upp våra veckormenyer med recept. Lite för att få inspiration (och inte laga köttfärs 3 dar i veckan för det är enkelt). Ni som vill vara med och bidra säg till så får ni inloggningsuppgifterna!

Just det.. ni hittar bloggen på http://kvallsmat.blogg.se/

Duschen kallar, lovar visa bilder sen!
kram

Konst på nätet

Internet är ju ofantligt stort och det finns så mycket att se (och så mycket man inte vill se) att det ibland är svårt att hitta rätt. Därför måste jag tipsa om denna kille som gör skulpturer, eller vad vi ska kalla dem, av vardagsmaterial. Värt en titt en gång i månaden!

http://bentobjects.blogspot.com/

Smakprover:

             
          A carrot                                                              Life so far

                
             A pear                                                                              Snail


                          Trojan three quarter

Godaste frukosten!

Jag är ingen frukost människa, men jag har hittat ett lätt sätt att få i mig lite näring på morgonen SMOTHIES Så gott och så lätt. Just nu lever jag på banan, jordgubb och blåbär mmm...Det bästa är att man kan ta vilka frukter man vill, bara blanda med det man har hemma. Dock bör man använda frusna fukter för det blir bättre. Har man färska bör man lägga i några isbitar för att få en kall dryck.


Före


Efter


Mitt recept:

1 banan
4 jordgubbar (frusna)
1dl blåbär (frusna)
3 isbitar
1 cup (dvs ca 2,5 dl) mjölk

Kör i mixer till en jämn dryck! Njuuuut! :)

Mina nya sommarskor

Jag gillar verkligen skopunkten, billiga skor för som håller två-tre säsonger. Jag har dessutom hittat ett märke som sitter kanon på mina fötter (inte det lättaste), iaf när det kommer till deras tygskor. Och det är ju tygskor man behöver i denna värmen. Så dels springer jag rundor i skorna från i fjol, som tyvärr börjar bli lite trasiga, men jag hittade nya som håller på att gå in. 99 kroner och skaver bara på ett ställe...det ni!!


Vad hände med stegräknaren då??



Nä, jag har inte haft den på mig på ett tag nu. Det har lixsom kännt som ett tradigt måste, så då sket jag i det. Det ska vara roligt! Inte ett suck man måste.

I augusti ville Sandra börja på viktväktarna igen (gå nu inte och bli gravid denna gången.. så vi kan gå mer ärn 4 veckor) så jag tänkte haka på då. Därför har det blivit lite paus från stegräknare och träning just nu. Båda mina träningspolare har ju övergett mig denna månaden oxå. Men det gör inte så mycket, har fullt upp i sommarvärmen endå! Och som Sandra så fint sa det så måste man ju ha en svullomånad innan man börjar! :)

"där finns lätt inte plats (eller tillräckligt många points i världen) för att jag ska kunnat trycka i mig allt det jag vill äta."

Så i augusti kör vi, och då måste ni peppa mig massor! :) Vill ni hänga på så säg bara till!

Jag smälter bort

Idag har varit en sån dag när jag faktiskt haft lite att göra på jobb. Därför har det varit lite tyst här. Dessutom har värmen varit över 25 sträcker så jag har svettats som en gris och inte känt för att sitta inne. Det är skönt med värmen, för man blir så social och sitter inte bara hemma framför sin tv :)

Jag var och shoppade lite i veckan och det blev massa trevligt (ja.. jag tycker ju det iaf) :) Tre toppar och ett par vita byxor på Kapahl(som just nu är favoritaffären på triangeln), bodyscrub och bodybutter (med doft av pink grapegruit) från bodysshop och nya örhänge från glitter. Tappade mina gamla ringar för någon vecka sedan.


Mina rea fynd på Kapahl (bortsett från tunikan som inte var på rea)

Jag är väldigt nöjd med var jag han införskaffa en lunch. Det blev givetvis oxå de nya sommarbrickorna till Cultljusstaken! Men jag har inte hunnit lägga på dem här hemma än, så ni får nöja er med en bild från Cults hemsida!


Musik jag gillar just nu!



Jag vet det är en vintersång mitt i sommaren, men det är just nu jag brukar få mina cravings för julmusik :)

RSS 2.0