Vad är oddsen???

Vad är oddsen att den dagen jag ska posta mitt brev till a-kassan om ersättning ringer min telefon och jag blir erbjuden ett jobb. :) På måndag ska jag till Mah och prata med dem om ett vikariat som systemingenjör (eller något åt det hållet). Lovar hålla er uppdaterade!

Fick oxå veta idag att mammsen bokat sin 60-års resa. Croatia here we come! Det blir en bussresa till Kroatien med stop på lite olika ställen. Det ska bli riktigt trevligt, just nu längtar jag efter sol och värme... mest värme. Visst ser det inbjudande ut, längtar redan nu.


Sorry men...

händer det verkligen så lite i världen att Facebooks nya layout är headline på aftonbladet??? det är en konstig värld vi lever i...


Spelsöndag

Idag har vi haft folk här och spelat en massa spel, analoga och digitala. Det är roligt att folk inte helt har glömt vanliga spel, detta måste vi helt enkelt göra fler gånger!


Mycket att göra idag

Saker jag (helst) ska göra idag:

*köpa nya persienner till sovrummet (var man nu hittar det)
*köpa blommor till balkongen
 - plantera blommorna på balkongen
*titta på trall till balkongen
*bestämma dag att fira födelsedag
 - ringar och bjuda folk
 - skriva önskelista
*köpa ljus (och kanske kuddar) på ilva
*titta på herrbetjänt till truls
*städa
*putsa resterande fönster
*ta ner julgardiner och hänga upp de vanliga!
*baka kakor till söndag


Det är tur simon är sjuk så jag inte ska hinna med att träna oxå!!

Förr skrev jag alltid mina att göra listor på fina kort, så när man tog upp den ur väskan och tittade så var det inte så hemskt... kanske ska göra det till idag. (och ja... jag vet jag är tradig med mina listor men det är inte mitt fel... har ärvt det av pappa!!)

Dagarna rullar på..

Idag har jag varit flitig och putsat fönsterna i vardagsrummet, både insida utsida och mellan. Jag har oxå börjat plocka fram lite påskpynt. Jag gillar verkligen våren. Det har inte bara med att göra att jag fyller år utan mest att man mår så bra och blir så glad när solen lyser och man känner att den värmer lite gott i ansiktet.

Idag med posten kom det ett par snygga påsk-grytlappar från mamma, givetvis från hovleverantören Living. Tack så mycket mamma! :)Ingen har väl missat att jag gillar Leila! Och nu har hon branshat ut till tidningsmarknaden oxå. Hennes nya tidning 'Leilas Country Living' kommer ut i butik i slutet på mars. Men för er som är lika tosiga som jag kan man redan nu förbeställa den på nätet. Ett fint litet erbjudande där man får två nummer för 59:- hur kan man motstå?? (jag kunde iaf inte) Erbjudandet hittar du här: Leilas Country livingDen lilla pysselandan föll på idag oxå, så jag har suttit och pulat ikväll när jag tittade på tv. (Truls var på firmafest) Det är tur Martha Stewart har så mycket roligt!! Ikväll har jag gjort lite hemmagjorda påskkort, i stil med bilden nedan.Nu ska jag sova, för imorgon har vi mycket att hinna med!

Funkar inte som jag vill

Eftersom jag inte kan ställa datumet på när inlägget är ifrån så kan jag inte lägga in mina gamla inlägg från min hemsida.  Men jag har varit lite slapp den senaste tiden och inte riktigt haft lust att skriva, så det gör kanske inte så mycket . Tänkte iaf delge mitt senaste inlägg från förra veckan:

Tis, March 10, 2009
Våren börjar smyga sig på

Idag när jag gick hem längs gågatan sken solen och värmde ansiktet riktigt härligt. Så nu tror jag våren är på väg. Därför fick min hemsida en lite vår-uppiffning. Vad tycker ni, lite mer vårinspirerad?

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen och skrivit in mig som arbetssökande, tradigt men sant. Jag har ju lite extra knäck hos Everysport, men det räcker tyvärr inte så långt även om jag den senaste veckan slitit en massa med det. Nu står jag iaf till arbetsmarknadens förfogande! Ingen som har ett jobb till mig??


Välkommen till min nya blogg!

Ja.. för att jag är så ego att jag tycker fler behöver läsa om mitt liv tänkte jag blogga här och på min hemsida.... bara så ni vet!! :)

RSS 2.0