Jag är brun, det syns bara inte!

Jag är faktiskt brun. Ni som känner mig vet ju hur blev jag brukar vara på vintern. Nu när det har varit så fint väder har jag försökt sitta ute en timme om dagen så man får lite sol. Men jag har bara tre stadier... röd eller vit och väldigt väldigt ljus brun.

Fast i år är jag lite brun, det syns bara inte. Nu har jag dock bildbevis! Min arm mot min mage... ha! jag är brun!!! :D


(ja jag är så vit annars!!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ohh! Det var inte dåligt! ;)

Jag börjar få en lätt beige nyans jag med!

Jag skulle behöva hjälp med en grej....jag vill göra min egen bakgrund (ja jag vet att det finns miljoner gratis att hämta....) till bloggen och jag har NOG html koden (tog nån annas bakgrund lurade ut var i koden själva bilden var och lyckades peta in en bild.) Men problemet är ju att bilden måste ligga nån annanstans på nätet. Det går ju inte att "gömma" den bilden man ska ha till bakgrunden någonstans på bloggen. Hur ska jag göra, jag har ingen hemsida där jag kan ha bilden så bloggen hämtar den därifrån....fattar du överhuvudtaget vad jag svamlar om? Ja iaf. om du fattar och vet nån lösning så är jag nyfiken! Vet ju att du är grym på sånt!

Kram Susann

2009-07-03 @ 17:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0